Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadık Ülker, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin’i ziyaret etti.

Sadık Ülker'i makamında kabul eden Davut Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirine ATSO’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi. ATSO’nun eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiğine dikkat çeken Başkan Davut Çetin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde eğitim çalışmalarını yürüten ATSO Akademi’nin üyelerden ve iş dünyasından yoğun ilgi gördüğünü kaydetti. ATSO Akademi’nin üyelerin talepleri doğrultusunda eğitimler düzenlendiğini anlatan Başkan Çetin, ilk 6 ayda gerçekleştirilen 58 eğitime katılan 1671 üye ve çalışanına sertifika verildiğini bildirdi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki üniversitelerin de nitelik olarak gelişimlerini yakından takip ettiklerini belirten Başkan Çetin, KKTC’nin birçok ülke tarafından tanınmamasına rağmen, üniversitelerine dünyanın pek çok yerinden öğrenci geldiğini, ülke ekonomisine önemli katkılar sağlandığını söyledi.

Rektör Sadık Ülker de Davut Çetin’e, üniversitesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Rektör Ülker, yeni açacakları bölümler için Türkiye’deki sivil toplum kuruluşlarından görüş ve öneri aldıklarını ifade etti.