Bursa Nilüfer Koleji İnegöl Özel Safvet İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri yılsonu gösterisi yaptı. Safvet Koleji’nin anasınıfı öğrencileri, kendilerini izlemeye gelen anne ve babalarına yaptıkları gösterilerle adeta, ‘Artık biz büyüdük, 1. sınıf olmayı hak ettik.” dediler.

Tüm öğrenci velilerinin katıldığı programda konuşan İnegöl Özel Safvet İlköğretim Okul Müdürü İsmail Göbül, etkinliğe katılan velilere teşekkür ederek, “Okulumuzun, her alanda başarılı sonuçlar alan, kendini her sahada gösteren bir okul olduğunu da vurgulamak istiyorum. Küçüğü ile büyüğü ile bunu ispatlamış ve bu başarıyı sürdürme azim ve kararlılığındayız. Okulumuzda öğrencilerimiz, İngilizce, halk oyunları, müzik, drama, satranç, bilgisayar, resim, beden eğitimi ve davranış eğitiminin yanında, birinci sınıfa hazırlık eğitimine ise tüm anasınıflarımızda bulunan üstün teknolojik imkanlarla hazırlanıyorlar”
dedi.

Okul Müdürü İsmail Göbül, eğitimin öğrenci, öğretmen ve veli üçgeninden oluşan bir olgu olduğunu belirterek, bu birlikteliğin sağlıklı olmasının çocukların sağlam bir kişilik kazanmasında etken olduğunu ifade etti. Göbül, “Uluslararası araştırmalar ve uygulanan testler göstermektedir ki, 0-6 yaş gelişim düzeyinde okul öncesi eğitimi almış çocukların, akademik programlarda eğitim almış olanlara göre 1. sınıf başarı düzeyleri daha yüksek ve okuma yazmaya daha hızlı geçiyorlar.” diye konuştu.

İnegöl Özel Safvet İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerinin sunduğu birbirinden güzel oyunlar, söylenen şarkılar, dramalar, halk oyunları ve şiirler veliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.