Nah Civan Camii Seher Bunsuz Kız Kuran Kurusu tarafından bayanlara yönelik organize edilen Kutlu Doğum etkinliğinde çeşitli ilahiler şiir dinletileri kalımcılara sunuldu, çeşitli çekilişlerle bayan öğrencilere hediyeler dağıtıldı.
İl Müftüsü Muhammed Gevher, NahCivan Camii’ndeki Kutlu Doğum Etkinliğinde Bayanlara Seslendi Ve Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümü dolayısıyla güzel konulara değindi.

Müftü Gevher,“Dünya’da Bir Huzursuzluk Var Eğer Bu Huzursuzluğu Nedeni Var İse Kesinlikle Var, Oda Peygamber Efendimizi İyi Anlayamamamızdandır.”şeklinde konuştu.

Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demirde, Kutlu doğum haftasının çok katılımlı, bereketli ve herkesin paylaştığı bir hafta olarak geçtiğini söyledi. Müftü Demir konuşmasında; “Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s), aynı şekilde İslam âleminin de başkalarıyla iyi ilişkiler içinde olmasını istemiş ve Müslümanların kimseye eziyet etmemesini öğütlemiştir. Bu nedenle ki toplumun fert üzerinde olduğu gibi, ferdin de toplum üzerinde hakları vardı. Bizler toplum halinde ve huzur içinde yaşamak istiyorsak sevinçleri ve nimetleri paylaşmayı, muhtaçların ihtiyaçlarını gidermeyi, dertlerine merhem olmayı ve acılarını dindirmeyi öğrenmeli ve bunları hayata geçirmeliyiz.

Nahcivan Camii Seher Bunsuz Kız Kuran Kursu Öğreticisi Meryem Kalaylı Yapılan Etkinlik Hakkında Açıklamalarda Bulundu.

Meryem Kalaylı “Çok Güzel Bir Kutlu Doğum Etkinliği Oldu, İlahiler Okundu Şiirler Söylendi, Camimiz Tıklım Tıklım Doldu, Güzel Bir Program Oldu Ve Programın Ardından Da Kutlu Doğum Pilavı Ve İkramlarımız Olacak”

Daha Sonra Kutlu Doğum Etkinliği ’ne Katılan Bayan Öğrencilere Ve Vatandaşlara Kutlu Doğum Pilavı İkramında Bulunuldu.

Programa Kahramanmaraş il Müftüsü Muhammed Gevher, Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir, Çevre Kuran Kursu öğreticileri ile çok sayıda bayan misafirler katıldı.

HABER: HACI ALİ GÜNEÇIKAN