Kahramanmaraş Simya Koleji Öğrencisi Nasuhi Burak Günal Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST İstanbul) da şehrimizi başarıyla temsil etti.

İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST İstanbul), aylara yayılan hazırlık, elemeler ve halka açık final bölümüyle geniş kesimleri teknolojiyle buluşturdu.

Kahramanmaraş adına etkinliğe katılan Kahramanmaraş Simya Koleji Öğrencisi Nasuhi Burak Günal'la birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Simya Okulları Genel Müdürü Muhammet Kasap "Paralara değil, büyük ruhlara, büyük gönüllere, büyük inanca ihtiyaç duyuyorsunuz , o da inanan insanlarla oluyor." dedi.

KSÜ RektörYardımcısı Prof. Dr. İbrahim okumuş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Akküncü ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen'in de katıldığı toplantıda konuşan Muhammet Kasap şunları söyledi:

"2019 #TEKNOFEST finalinde şehrimizi ve Simya kolejini başarıyla temsil eden Öğrencimiz Nasuhi Burak Günal’ı yalnız bırakmayan Sütçü İmam Üniversitesi Rektör yardımcısı sayın Prof Dr. İbrahim Okumuş, İl milli eğitim müdür vekilimiz sayın Ahmet Akküncü, Onikişubat ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Enver Gökşen beylere ve basınımızın değerli mensuplarına teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş SİMYA Koleji Bilimde , sanatta, sporda, mesleki alanda başarılara imza atmaya, öncü ve önder olmaya devam ediyor. Bu başarıda ciddi emekler var, alın teri var, yürek teri var.Emek sarfeden herkesi gönülden tebrik ediyorum."

HABER FOTOĞRAFLARI

Biz de Haber46 ailesi olarak şehrimizin bu güzide eğitim kurumunu ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.

İŞTE TEKNOFEST'TE KAHRAMANMARAŞ'I TEMSİL EDEN NASUHİ BURAK GÜNAL'IN AÇIKLAMALARI: