Eğitim seminerinin açılış konuşmaları bölümünde İl Milli eğtiim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli birer konuşma yaptılar.
Sıtkı Aslanhan tarafından sunulan ‘Birlikte Başaracağız’ eğitim seminerine öğrenci velileri katıldı.
Öğrencilerin başarılı olmasında ailelere de büyük görevler düştüğünü kaydeden Aslanhan, ailelerin çocuklarla yakından ilgilenmeleri ve bu ilginin sadece dersini yap, dersine çalıştın mı gibi ifadelerden ibaret olmaması gerektiğini söyledi.

Ailelerin çocukların okul yaşantısıyla ilgilenmesinin yanı sıra özel yaşantısına da dikkat etmeleri gerektiğini ifade ederek, ailelerin çocuklarının kimle veya kimlerle arkadaşlık kurduklarına da dikkat etmeleri gerektiği üzerinde durdu.

Eğitim seminerinin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli, verdiği seminerden dolayı Sıtkı Aslanhan’a teşekkür ederek, Maraş işi bakır kahve yakımı hediye etti.
Sıtkı Aslanhan tarafından ailelere yönelik verilen ‘Birlikte Başaracağız’ eğitim seminerine Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı M. Fetih Yanardağ ile bazı şube müdürleri, İl Milli Eğitim şube müdürleri ve aileler katıldı.