Aydın'ın Söke Belediyesi, personele yönelik eğitimleri sürdürüyor. Geçen ay içerisinde zabıta personelinin tamamına verilen iletişim eğitiminin ardından bu kez Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline, “İş Hayatında İletişim” eğitimi verildi.

Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle Bedesten Kurs Merkezi'nde haftada iki gün verilen eğitimde çalışanlar, iki hafta boyunca iş hayatında ve günlük yaşamlarında karşılaşabilecekleri çatışma ve iletişim konularında bilgi aldı. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Neriman Arslan’nın yanısıra bağlı birimlerin personelinin tamamının katıldığı eğitim seminerini, Söke Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi psikolojik danışmanları Esra İlgin ve Şuayip Örenli verdi.

Çalışanlara yönelik eğitim çalışmalarına önem verdiklerini söyleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Zabıta personelimizin ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz personelinin almış oldukları eğitimin, mutlaka iş yaşamlarına bir katkısı olacağını düşünüyorum. Çalışanlarımızın hizmet içi eğitimlerine yönelik bu tür seminer ve kursların devamından yanayız.” dedi.