Niğde Özel Sungurbey Eğitim Kurumu'nun 35 öğrencisi il ve Türkiye genelinde farklı branşlarda derece elde ettiler. Öğrencilere Okul Müdürü Eyüp Gedik başarılarından dolayı başarı belgesi verdi.

Niğde'de eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren 'Yaşanacak Çağa Hazırlık' düşüncesiyle hareket eden başarılı Özel Sungurbey Eğitim Kurumları okullarından Özel Sungurbey Ortaokulu’nun başarılarının Niğde ve Türkiye’de bilinmesi ve bildirilmesi hususunda yerel ve ulusal medya temsilcilerini kahvaltıda buluşturdu. Okul Müdürü Eyüb Gedik, burada yaptığı açıklamada hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirtip, ”21.yüzyıl bilgi, bilim, bilişim çağı olarak da adlandırılabilir. Eğitim öğretimde proje tabanlı öğretimin meyveleri Özel Sungurbey Ortaokulunun bahçelerinde olgunlaştı. Eğitim-Öğretim faaliyetine başladığı günden bu güne eğitim kalitesi ve başarılarıyla Türk Milli Eğitimine Niğde’den katkı sağlayan Özel Sungurbey Ortaokulu her yıl olduğu gibi 2014-2015 eğitim-öğretim yılında da başarı geleneğini sürdürdü.
Özel Sungurbey Ortaokulu öğrencilerimizin girdiği 2014-2015 1. TEOG sonuçlarına göre 5 öğrenci 120 net, 7 öğrenci 119 net, 3 öğrenci 118 net, 5 öğrenci 117 net, 3 öğrenci 116 net çıkarmıştır. Ayrıca 1. TEOG sınavına giren 67 öğrencimiz 105 net ortalamasını yakalayarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Buradan tüm öğrencilerimizi ailelerini ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tekrar tebrik ediyorum.” dedi.

Sportif ve kültürel başarılara da değinen Gedik şunları kaydetti; "Özel Sungurbey ortaokulu her alanda olduğu gibi sportif alanda da başarılarından söz ettirmektedir. 2014-2015 eğitim öğretim yılında birçok başarı elde etmiştir.'