ADANA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, Giresunspor ile sahalarında 1-1 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Bundan sonraki her maçımıza final havasında hazırlanacağız. 1-0'dan sonra puan kaybetmememiz lazımdı, üzgünüm" dedi.

Karaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, takımının ilk yarıdaki oyunundan memun olmadığını söyledi.

İkinci yarı daha canlı ve istekli oynadıklarını ifade eden Karaman, "Doğruları yapan bir takım vardı ikinci yarıda. Yaptığımız az hatalardan birinde de rakibin golü geldi" diye konuştu.

Kendi kalitelerindeki takıma maçın son dakikalarında gol yemenin yakışmadığını anlatan Karaman, şunları kaydetti:

"Özellikle savunma ve ortada çok genç oyunculardan kurulu bir takımımız var. Her şey bir anda olmuyor. Çalışmaya devam edeceğiz ama bu tarz golleri yemeyi sevmiyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda benzer hatalar yapmayız. Sahada kullandığım oyuncuların haricinde sakatlık ve idman eksikliğinden dolayı kullanamadığım bir takımım daha var. İnanın bana bu takımı çıkartıp o takımı sahaya gönül rahatlığıyla koyabilirim. O arkadaşlarımızın katılımı rekabet ortamını biraz daha üst seviyeye çekecek. Giren de çıkan da aynı canlılıkla, istekle ve gayretle mücadele edecek."

Maçı çevirmeye yaklaştıklarını, iyi oynadıklarını, rakibe doğru düzgün pozisyon vermediklerini söyleyen Karaman, "Bu coşkuyla böyle basit gol yemememiz lazım. Bize, zirve hesabı yapan takımımıza yakışmadı. Bundan sonraki her maçımıza final havasında hazırlanacağız. 1-0'dan sonra puan kaybetmememiz lazımdı, üzgünüm" ifadesini kullandı.

- Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise rakiplerinin son 10 maçının 8'ini kazanıp 1'ini kaybettiğini, 1'inde de berabere kaldığını anımsattı.

Çok iyi çıkış yaşayan, kaliteli bir takımla mücadele ettiklerini ama derslerini iyi çalıştıklarını vurgulayan Sözeri, "Anlık hatamızdan dolayı geri düştük ama sonra çevirmeyi bildik. Böyle bir ambiyans, böyle bir seyirci önünde alınan 1 puan çok kıymetli" diye konuştu.