Polatlı Samanyolu Eğitim Kurumları Tomurcuk Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu ve mezuniyet programı büyük beğeni topladı.

Tomurcuk Anaokulu öğrencilerinin etkinliği, Polatlı Samanyolu İ.Ö.O. konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Minik öğrenciler sergiledikleri hünerleriyle salonda bulunan herkesi kendilerine hayran bıraktı. Yaşları 3 ile 6 olan minikler, giydikleri renkli kıyafetlerle ve gösterileriyle izleyenlerden tam not aldı. Sıra gecesinde mest ederek, Çanakkale tiyatrosunda duygulu anlar yaşatarak, yörelere ait folklor ekibiyle coşturarak, rondlar ve spor etkinlikleriyle göz dolduran ve semazen gösterisiyle de izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Mezun ettikleri 6 yaş öğrencilerinin plaketlerini veren Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Uysal da, programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Minik öğrencilerin hazırladığı bir birinden renkli el sanatları sergisinin gezilmesiyle devam eden program mezuniyet töreniyle son buldu.

Tomurcuk anaokulu müdiresi Zeynep Akıskalı da minik öğrencilerin büyük özen ve heyecanla hazırladıkları gösteriyi sunmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirterek verilen emeklerden dolayı velilere teşekkür etti.