Türkoğlu TOKİ Mesire alanına TOGVİVAR kampı kuran öğrenciler doğayla iç içe uzun süre unutamayacakları güzellikte bir etkinlik gerçekleştirdiler.
Kampa katılan Toplum Gönüllüleri Vakfının yaklaşık 60 gönüllü öğrencilerinin, her türlü ihtiyacı Türkoğlu Belediyesi tarafından karşılandı.
Gençler, 3 gece 3 gün süren kampta çeşitli eğitsel etkinliklere katılarak Yukarısarılar ilkokulu, Karalar ilkokulu ve Avşarlı ilk okulunda duvarları boyadılar.

“GENÇLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Türkoğlu Belediyesi’nin eğitimin her alanında çocukların ve gençlerin yanında yer aldığını ifade eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Belediye olarak benzer faaliyetlere her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Amacımız, çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak kendilerine olan özgüvenlerini artırmak, doğayı ve tüm canlıları seven topluma faydalı bireyler olmalarına katkı koymaktır. 
Böyle bir organizasyonda yer alan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Benzer etkinliklerimiz artarak devam edecektir” dedi.

TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ ETKİNLİK FOTOĞRAFLARI

TOG vakfı öğrencileri ise Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'a, Türkoğlu'nda göstermiş olduğu ev sahipliğinden ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.