Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Milli eğitim’e bağlı istasyon ilkokulu bünyesinde eğitim yapacak olan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Anaokulu hizmete açıldı.

Açılış törenine katılan Türkiye Yardım Sevenler Kahramanmaraş dernek başkanı Türkan Bal eğitimin kutsal temellerinin eğitime katkıyla sağlanacağını söyleyerek Türkiye yardım sevenler anaokulu yapımına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, eğitim kurumuna emeği geçenlere ayrı, ayrı teşekkür ettiğini belirterek eğitimin mukaddes bir görev olduğunu söyledi. Taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun, en iyi yatırımın insana olan yatırım olduğunu dile getiren Başkan Erkoç, geleceğimiz olan çocuklarımıza iyi bir eğitim kurumu kazandırmanın verdiği mutluluğu tarif etmek çok zor, bu çok ayrı bir heyecan çok güzel bir duygu, Allaha hamdolsun’ki bizde Büyükşehir belediyesi olarak böylesine hayırlı bir işte katkı sağladık. Erkoç, konuşmasının sonunda eğitim alanında desteklerimiz devam edecektir dedi,

Açılış törenine katılan ve proje desteği sağlayan araştırmacı yazar, Serdar Erdoğan Yılmaz eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerini belirterek Türkiye Yardım Sevenler anaokulunun hayırlı olmasını diledi.

24. Dönem Milletvekili Sıtkı Güvenç ise eğitime emek vermeliyiz, iyi eğitim almış çocuklarımızın daha iyi imkânları olan okullarda okuması o çocuklarımızın daha iyi bir noktaya gelmesini sağlayacaktır. Güvenç; Mukaddes olan bu işe emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum yardım severliğiniz daim olsun dedi.

Açılış törenine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 24. Dönem Milletvekili Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraş Valisinin eşi Hanım efendi, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş İl Milli eğitim müdür Yardımcısı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Milli eğitim müdürü Ertan Göl, Türkiye Yardım Sevenler dernek başkanı Türkan Bal Okulun Yapımında emeği geçen Kahramanmaraşlı hayırseverler, Mimar Hasan Kılıçkıran, Araştırmacı Yazar, Serdar Erdoğan Yılmaz, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Serkan Ercüment Kuzu