Yayıncılık sektöründeki başarılı çizgisini üniversiteye hazırlık kursuyla taçlandırmak isteyen Kaplan Akademi kurucusu Selim IŞIK, bu konuda iddialı olduklarını belirtti. Güçlü bir öğretmen kadrosu ve bol doküman ile üniversiteye hazırlıkta öğrencilerin yanında olacaklarını belirten Işık, sözlerine şöyle devam etti: “Biz yıllardır eğitim ve sınavlara hazırlık yayıncılığı sektöründe milyonlarca öğrencinin başucu kaynağı olan eserler oluşturduk. Yılların tecrübesiyle şimdi de kurs merkezi açarak Kahraman şehrimize en iyi hizmetini verme gayesi içindeyiz. Sosyal mesafe kurallarına uygun sınıflarımız, temizlik noktasındaki hassasiyetimiz ve pandemi sürecinden öğrencilerimizin etkilenmemesi adına aldığımız tedbirler ile bu süreçte çok hassas davranmaktayız.”

Eğitimde başarının çok çalışmaktan değil, disiplinli çalışmaktan geçtiği tezini savunan Kaplan Akademi Müdürü IŞIK sözlerini şöyle tamamladı; “Artık Kahramanmaraş’ta eğitim adına yeni bir sayfa açtık. Bizimle yola çıkan tüm öğrencilerin istedikleri bölüm ve üniversitelere yerleşmeleri adına hazırlıklarımızı tamamladık. Pandemiden dolayı herhangi bir aksama yaşanabileceği ihtimaline karşın devreye Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya Selçuk’unda üzerinde önemle durduğu hibrit eğitim modelini soktuk. Bu sistemle kurum olarak Ankara ve Kahramanmaraş’ta bulunan stüdyolarımız aracılığıyla hem yüz yüze eğitim hem de uzaktan eğitimi aynı anda vereceğiz. Güçlü bir öğretmen yazar kadrosunun eseri olan üniversiteye hazırlık dergimizi de hibrit modelin bir parçası olarak planladık. Amacımız bizlere bir yılını emanet eden öğrencilerimizin bu süreci en iyi şekilde atlatmalarıdır. Çünkü boş geçen bir yılın telafisi mümkün değildir.”

Kaplan Akademi Özel Öğretim Kursu, eğitim modeli ve güçlü öğretmen kadrosunun yanında ulaşım imkanları ve fiziksel yapısı ile de öğrencilerinin yanında olmaya devam edecek.

Kaplan Ademi Özel Öğretim Kursu, İsmetpaşa Mahallesi, 10. Sokak, No 9’da (Hayat Hastanesi Karşısı) hizmet vermeye başladı. Kuruma 0344 223 11 22 ve 0535 052 42 46 numaralı telefonlardan ulaşılabilir.