Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) tarafından düzenlenen Master Of Business Administration(MBA) programı ikinci mezunlarını verdi. Programı başarıyla tamamlayan öğrenciler için diploma töreni düzenlendi. Özel bir şirkette çalışan Ceren Arslan 4.0 ortalama ile dönem birincisi oldu. Arslan diplomasını Rektör Prof. Dr. Cihat Göktepe’nin elinden aldı.

UAÜ Konferans Salonu’nda düzenlenen diploma töreni renkli görüntülere sahne oldu. Keplerini takıp, cübbelerini giyen MBA mezunları büyük bir coşku yaşadı. MBA mezunlarını aileleri ve hocaları da yalnız bırakmadı. Programda eğitimler veren öğretim üyeleri öğrencilerine hitap etti. Törende konuşan UAÜ Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe ise ikinci mezunları vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyen Göktepe, öğrencilerinin birbirleriyle olan diyaloglarını koparmamasını istedi. Göktepe, “Mezunlar derneğimizle bu çatının mensubu olarak hayatınıza devam edeceksiniz. Bu süreç kolay olmadı. Sabır ve fedakârlıkla yapıldı. Her başarı, mutluluk, gayret ve zahmete tabidir. Sizler bu yolu başarıyla geçtiniz.” şeklinde konuştu.

UAÜ Uluslararası Programlar Ofisi Direktörü ve MBA programı öğretim üyesi Doç. Dr. Mesut Akdere ise mezun olan öğrencilerin elde ettiği başarının önemine dikkat çekti. Akdere, öğrencilerinin yoğun iş temposuna rağmen kendilerine verilen görev ve projeleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını söyledi. Açılış konuşmalarının ardından 3.50 ortalamanın üzerinde not alan öğrencilere takdir belgesi verildi. Takdir belgelerini Doç. Dr Mesut Akdere verdi.

Diplomalar ise Rektör Göktepe ve programın ve öğretim üyeleri tarafında tek tek verildi. Diplomalarını alan yönetici adayları öğretim üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından keplerini havaya fırlattı.

UAÜ MBA programlarının ilkinde 83 öğrenci mezun olurken ikinci programda 46 öğrenci diploma almaya hak kazandı. Mevcut MBA programında ise 74 öğrenci eğitim almaya devam ediyor.