Beşiktaş'ta, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 28. haftasında Kardemir Karabükspor ile yarın akşam oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Siyah beyazlı ekip öğleden sonra maçın oynanacağı Ankara'ya geçerek kampa girecek.

Süper Lig'in 28. hafta kapanış maçında, ligde kalma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor ile stat inşaati nedeniyle Ankara Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak olan Beşiktaş bu maçın İstanbul'daki son çalışmasını yaptı.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenmana tedavisine devam eden kaleci Tolga Zengin ve Veli Kavlak katılmadı.

Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleştirildi. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. İstasyon koşuları ve streching çalışması yapıldı. İstasyon koşuları ve 5’e 2 çalışması sonrası taktik program uygulandı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaş, yarın Ankara Osmanlı Stadı'nda saat 20.00'de ağırlayacağı Kardemir Karabükspor maçı için öğleden sonra özel uçakla Ankara’ya giderek kampa girecek.