Ümmü Gülsüm Kim Milyoner Olmak İster'de önemli bir farkındalığa imza attı. Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam yarışan Ümmü Gülsüm Genç, sosyal medyanın gündemine oturdu. Küçük yaşlarda geçirdiği rahatsızlık nedeniyle konuşma engeli yaşayan Ümmü Gülsüm, yarışmaya elinde kalem ve beyaz tahta ile çıktı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun yönelttiği sorulara şıkların yer aldığı kağıtlarla yanıt veren Ümmü Gülsüm, 125 bin liralık ödül ile yarışmadan ayrıldı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Ümmü Gülsüm'ün başarısı, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

ÜMMÜ GÜLSÜM DAMGASI 

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak ister' yarışma programına katılan 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç, herkesin dikkatini çekti. 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonrası konuşamayan 27 yaşındaki yarışmacı için bu kez farklı bir format izlendi. Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu olan Ümmü, yarışmada bir ilke imza attı.

Yarışma sunucusu Kenan İmirzalıoğlu soruları sordu ve yarışmacı kendisine özel hazırlanan yazı tahtasından soruları cevapladı. Ümmü Gülsüm Genç, 11. soruya kadar geldi. Genç, 125 bin TL'lik ödül ile yarışmadan ayrıldı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Ümmü Gülsüm'ün başarısı, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.