Türkiye’nin yarınlarının mimarı çocukların şimdiden hayata entegrasyonunu tamamlamaları için üniversitedeki öğrenciler birleşerek bir proje geliştirdi.
Projenin kurucularından Kahramanmaraşlı öğrenci Mislina Solak, yaptığı açıklamada; projenin sosyal medya aracılığı ile birçok sanatçı tarafından desteklendiğini belirtti. 

BİRÇOK SANATÇI DESTEK VİDEOSU ÇEKTİ
Instagram’da video çekenler arasında oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, sanatçı Bülent Serttaş, tiyatro oyuncusu Altan Gördüm ve birçok ünlünün bulunduğunu belirten Solak: “ Türk toplumunun en temel yapı taşı bence yardımlar. Ulaştığımız her ünlü bize video çekerek geri dönüş yaptı. Bu çok önemli. Çünkü geleceğimizin mimarlarına toplumun her kesimi destek çıkıyor. Eğitim söz konusu olunca herkes bir çember etrafında toplanıp, ne yapabilirizi tartışıyor. Sonraki hedeflerimiz arasında ise İlköğretim çağındaki yaklaşık 5 milyon öğrencimize hitap eden bir proje yapmak. Bu projeden sonra bunun çalışmasına başlayacağız” şeklinde konuştu

NİTELİKLİ BİR PROJE
Amaçlarını özetleyen Solak: “Bizim amacımız nitelikli bir proje olması. Ders geçmek için hazırlanan bir proje değil. Kırsalda okuyan öğrencilerimizin bir saniyeliğine gülümsemeleri bile bize yetiyor. Onlar ile vakit geçiriyoruz. Sonranın başbakanları cumhurbaşkanlarına şimdiden destek veriyoruz, onları hayata hazırlamak için birlikte zaman geçiriyoruz. Bir çoğu okuyup bir yerlere gelmek için can atıyor. Ülkemizin refahı için yarınlarımızın güçlenmesi adına şimdiden adım atıyoruz” dedi.

HOCALARIMIZ ÇOK DESTEK VERDİ
7 arkadaşı ile hazırladığı projelerine Adnan Menderes Üniversitesindeki tüm hocaların destek verdiğine değinen Solak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Projeyi ilk olarak üniversitedeki tüm hocalarımız sahiplendi. Ders geçme konusundan ziyade gerçekten bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu herkes gördü. İlk yapılan yardımlar ile kırsaldaki öğrencilerin ihtiyaçlarını giderdik. Herkes o çocukların yüzündeki mutluluğu gördü. Üniversitelerin bu projelere sahip çıkması ise ayrı bir gurur kaynağı. Projemize destek veren başta Atça Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü  Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Seçil Utma sonrada herkeslere çok teşekkür ediyoruz. Bu sosyal sorumluluk projesinde olmak isteyen yardımsever halkımız ise  bizimle Instagram ve Facebook hesaplarımız üzerinden iletişeme geçebilir”