Türkiye'nin en büyük Üniversite tanıtım fuarı organizatörlerinden olan  Edücaturk, 14. Üniversite Tanıtım Fuarını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ) Bahçelievler yerleşkesinde açtı. Açılışla birlikte tanıtım fuarına akın eden öğrenciler, stantları tek tek dolaşarak ilgilerini çeken üniversiteler ve bölümler hakkında bilgiler aldı.

Açılış kurdelesini KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan,'ın kestiği fuarda ilginin büyüklüğü herkesi sevindirirken Rektör Karaaslan, aktiviteye ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Bu tür fuarlar sayesinde öğrencilerin, tercih etmek istedikleri üniversiteleri daha yakından tanıma fırsatı yakaladığını ifade eden Karaaslan, şöyle konuştu: “Edücatürk 2013-2014 Eğitim- Öğretim yılı içerisinde açacağı 18 adet tanıtım fuarının 14.cüsünü Kahramanmaraş'ta açtı. Fuarda 20-25 civarında üniversitemizin standı var. Geleceğini arayan öğrencilerimiz bu fuar aracılığıyla değişik üniversiteleri tanıyor, bu üniversiteler arasında mukayese yapabiliyor. Böylece de kendilerine en uygun üniversiteleri seçebilme şansını yakalıyor. Ayrıca öğrencilerimiz arasında da bir kaynaşma sağlaması açısından da bu tür faaliyetlerin güzel olduğuna inanıyoruz. Biz de bu fuarda ve bundan sonraki tanıtım etkinliklerinde üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde tanıtmaya gayret göstereceğiz.”

Açılışın ardından tanıtım stantlarını tek tek dolaşan ve hepsine ”˜Hoş geldiniz' diyen Rektör Karaaslan stantlardaki görevlilerle bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı. Stantları tek tek gezerek bilgi alan öğrenciler ise organizasyondan dolayı herkese teşekkür ederek, bu tür organizasyonların sık sık tekrar etmesi gerektiğini dile getirdiler.