Adana Özel Burç Öge İlkokulu öğrencilerine kitap okumanın önemini anlatan Zambak Yayınları Yazarı Mehmet Azim, tatilde öğrencilerin kendilerine vakit ayırmasının önemli olduğunu söyledi. Öğrencilerin dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Azim, tatilde bilgisayar oyunlarına ya da televizyona çok fazla vakit ayırmanın doğru olmadığını söyledi.

Burç Öge İlkokulu konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Zambak Yayınları Yazarı Mehmet Azim, yazarlık ve kitap okumanın önemini anlattı. Mehmet Azim, ayrıca öğrencilerin yazarlık konusunda merak ettiği sorulara da cevap verdi.

Tatil konusuna da vurgu yapan Mehmet Azim, öğrencilerin tatilde mutlaka kendilerine zaman ayırması gerektiğinin altını çizdi. Öğrencilerin dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Azim, tatilde bilgisayar oyunlarına ya da televizyona çok fazla vakit ayırmanın doğru olmadığını aktardı. Öğrencilerin hiçbir zaman derslerinden kopmaması gerektiğini vurgulayan Azim, “Öğrencilerin tatilleri sırasında zaman zaman ders çalışması gerekiyor. Aksi halde çocuklarımız derslerinden kopabilir. Tatilde öğrencilerin oyuna ayırmış oldukları zaman kadar okumaya da zaman ayırması gerekiyor. Bu konuda, iyi hazırlanmış tatil kitapları ve yardımcı kitaplar yararlı olabilir.” dedi.

Burç Öge İlkokulu Müdürü Hakan Öz ise seminer veren Yazar Mehmet Azim’e teşekkür etti. Seminerin son derece yararlı geçtiğini belirten Hakan Öz, “Öğrencilerimizi yararlı ve faydalı olacağına inandığımız kişilerle bir araya getirmeye devam edeceğiz. Çünkü her şey maalesef derslerde anlatılamıyor. Bu tür seminerler, konferanslar ve sosyal aktivitelerle müfredatta eksik kalan ya da tam anlaşılmayan konuları tamamlamaya çalışıyoruz.” diye konuştu.