Adıyaman Valiliği koordinesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gazi İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde ücretsiz açılan YGS ve LYS hazırlık kurslarında eğitim gören lise mezunu öğrencilere, konu anlatımlı ders kitabı, soru bankası ve test yayınları dağıtıldı.

Daha önce Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursları gezerek öğrencilerin taleplerini dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, öğrencilere daha çok kaynak kitap ve soru bankası desteği verileceği yönündeki sözü yerine getirdi. YGS ve LYS hazırlık için dershaneye gidemeyen öğrencilere yönelik Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ücretsiz açılan kurslarda eğitim gören öğrencileri ziyaret eden Vali Demirtaş, öğrencilerle sohbet ederek, söz verdiği soru kitapçığı ve yaprak testlerin dağıtımını yaptı.

Vali Mahmut Demirtaş tarafından dağıtımı yapılan YGS soru kitapçıkları ile test yaprakları öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı. Verdiği yayın desteğinden dolayı öğrenci arkadaşları adına Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür eden Fatma Nur Öztürk adlı öğrenci, “Adıyaman’da eğitime verdiği destek ve çalışmalar ile bize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı tüm arkadaşlarım adına Sayın Valimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilerle sohbet ederek ders durumunu soran Vali Mahmut Demirtaş ise “Her şeyin başı eğitimdir felsefesi ile çıktığımız hizmet yolculuğunda siz değerli öğrencilerimize Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ücretsiz YGS ve LYS hazırlık kursları açtık. Hazırlık kurslarına devam eden öğrencilerimizi daha önce ziyaret ederek yayın desteği sözü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirerek, 130 öğrencimize soru bankası ve konu anlatımlı ders kitapları dağıtacağız. Önceki ziyaretimizde öğrencilerimizin gözlerindeki o ışığı ve azmi görünce bizim yerimizde durmamız mümkün değildi. Hepsi okumaya çok istekli. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimize yönelik yayın desteğimiz devam edecektir.” diye konuştu.