Eğitim Merkezi'nin sınıflarında ve yatakhanelerinde incelemelerde bulunan Vali Güvençer’e, ziyaretlerine eşlik eden İl Müftüsü Muhammet Gevher, Kur’an Eğitim Merkezi hakkında bilgiler aktardı.
 
Eğitim Merkezi’nde Hafızlık ve Temel Dini Bilgiler Eğitimi verildiğini belirten Müftü Gevher, 8 katlı ve 250 yatak kapasitesi ile şuanda 170 erkek öğrenciye Hafızlık, Arapça Dersi ve Temel Dini Bilgiler Eğitimi verildiğini belitti. Yatılı olmayan ve eğitim hizmeti almak üzere eğitim merkezine gelen Engelli öğrencilere de ders verildiğini söyleyen Gevher, 1 sınıfta engelli öğrencilere Kuran-Kerim ve temel dini bilgiler dersi verildiğini belirtti.
 
Eğitim Merkezine ait yemekhane ve bina genelinde incelemelerde bulunan Vali Güvençer, eğitim gören öğrenciler ile tek tek tanışıp bir süre sohbet etti.
 
Eğitim Merkezinde verilen hizmetleri beğendiğini belirten Vali Güvençer, İl Müftüsü Muhammet Gevher ve Eğitim Merkezi Yöneticisi Selehattin Öztürk’e çalışmalarında başarılar diledi.
 
Vali Güvençer’e ziyaretlerinde, İl Müftüsü Muhammet Gevher, Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir, Kur’an Eğitim Merkezi Yöneticisi Selehattin Öztürk ve kurs öğreticileri eşlik etti.

Haber: Ahmet Güneçıkan