Zonguldak'ta Yayla Ortaokulu velileri tarafından hazırlanan 'Şiir Sevenler Genç Kalır' adlı şiir ve müzik dinletisi, büyük beğeni gördü.

Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Şemsi Denizer Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, öğrenci ve veliler hazır bulundu. Aralarında doktor, öğretmen, esnaf ve ev hanımı gibi farklı meslekten şiir sever velilerin yer aldığı bir grup, okulun Türkçe Öğretmeni Faruk Yılmaz öncülüğünde yaklaşık 2 saat süren bir çalışma sonrası ‘Şiir Sevenler Genç Kalır’ isimli 2 saatlik bir sunum gerçekleştirdi. Şiir sever veliler birbirinden duygulu şiirleri yorumladığı etkinlikte, izleyenleri duygulandırdı.

Programı hazırlayan Yayla Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Faruk Yılmaz, programda yaptığı konuşmada, “Biz öğretmenler genellikle öğrencilerle böyle bir program yaparız. Ama bu kez bu işi velilerimizle yapalım dedik ve projemizin ilk adımını attık. Daha sonra velilerimizin de gayretleriyle böyle muhteşem bir iş ortaya çıkardık. Bu konuda bizlere güvenen ve destekleyen Okul Müdürümüz Ahmet Bozdemir'e, okul idarecilerimize, okul-aile birliğine ve şiir sever velilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Programda kendi yazdığı şiiri yorumlayan Emniyet Şube Müdürlerinden Bayram Altan, duygularını şöyle dile getirdi: "Şiir gönül işidir. Seven, kalbi herkese açık, ayrıştırmayan birleştiren, mutluluk havarisi, hatta incinse de incitmeyen ince ruhlu insanlar toplumun çimentosudur. Sevdan ne kadar büyükse o kadar büyüksün. Bir polis olarak ülkene sevgi tohumları da ekmelisin ki, meyvesi huzur ve barış olsun. Teşekkürler Yayla Ortaokulu”

Yayla Ortaokulu Okul Müdürü Ahmet Bozdemir ise okul velilerinin güzel bir gösteriye imza attığı için teşekkür etti.