YGS sonuçlarının açıklanmasından sonra başarı sıralaması da netleşti. Kocaeli'nin Gebze ilçesi ve il genelinde en başarılı eğitim kuruluşu FEM Dershanesi oldu.

Açıklanan 2015 YGS sonuçlarına göre FEM Dershanesi öğrencisi Mücahit Furkan Keleş, YGS – 1 puan türünde Gebze 1'nciliği ve Türkiye 120'nciliğini elde etti. Keleş, Türkiye geneli sıralamasında YGS – 1 puan türünde 157., YGS – 2 puan türünde 120., YGS – 4 puan türünde 249. oldu. Aynı zamanda dershane öğrencileri Türkiye genelinde ilk bin arasına girerek 15 ayrı derece yaptı.

'BAŞARIMDA DERSHANENİN ROLÜ ÇOK BÜYÜK'

Mücahit Furkan Keleş, "Her gün iki saatten fazla soru çözdüm. Başarımda dershanemin başarısı çok büyük. Başarımda emeği geçen başta ailem olmak üzere tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Hedeflerimin arasında tıp ve mühendis olmak var." dedi.

Gebze FEM Dershanesi Müdürü Murat Barlas ise başarının kesinlikle bir tesadüf olmadığını belirterek, "Açıldığı günden bu yana FEM Dershaneleri başarı kazandıran bir kurum. Bu tür başarıların devam etmesi adına yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu başarıda emeği geçen başta öğrenci velilerimiz olmak üzere, okul öğretmenlerine, dershanemizdeki öğretmen ve idareci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.