Tokat'ın Turhal ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldırım Koleji, öğrenci ve velilere yönelik uçurtma şenliği düzenledi. Yıldırım Koleji, 2014-2015 eğitim-öğretim sezonu sona ererken, veli ve öğrencileri uçurtma şenliğinde bir araya getirdi.

Kolej'in bahçe ve çevresinde yapılan uçurtma şenliğine çok sayıda öğrenci, veli ve öğretmen katıldı. Öğrenciler, uçurtmaları en yükseğe çıkarmak için kıyasıya yarıştı. Rengarenk uçurtmaların gökyüzünü süslediği etkinlikte çocuklarla birlikte anne ve babaların da mutluluk ve heyecanları gözlerden kaçmadı.

Uçurtma şenliğinde öğrenci, öğretmen ve velilerini bir araya getirmenin sevincini yaşadıklarını belirten Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, yapılan etkinliğe yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu tür sosyal ve kültürel aktivitelerin öğrencileri daha sağlıklı ve sosyal bireyler haline getirdiğini ifade eden Müdür Nahit Ören, ”Okul olarak her yıl geleneksel olarak yapmış olduğumuz bir çok etkinliğimiz bulunmaktadır. Bu şenliğimiz de bunlardan biridir. Amacımız öğrenci, veli ve öğretmen kaynaşmasını sağlayarak, öğrencilerimizin hoş vakit geçirmelerini sağlamaktır. Öğrencilerimiz bu tür etkinliklerle daha da motive ve mutlu olmaktadır. Mutlu ve motiveli öğrencilerin başarı göstermesi ise daha kolaydır. Ayrıca öğrenci ve velilerimizin mutlu olması bizleri de mutlu etmektedir. Ben okulumuz adına etkinliğimize katılan tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Program, katılımcılara yapılan dürüm ikramı ile son buldu.