Bilecik'in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren Özel Orhangazi Koleji 8. sınıf öğrencileri yıl sonu gösterisi düzenledi. Öğrencilerin performansı izleyen veliler tarafından ilgiyle takip edildi.

Okulun ilk açılışından bu yana bütün çocuklarını Orhangazi Koleji'ne verdiğini söyleyen Selahattin Özgan yaptığı konuşmada; bu okulları karalamak için yapılmadık iftira kalmadığını, nelerin söylendiğini, ama çocuklarını okuldan bir an olsun almayı aklından bile geçirmediğini, inadına komşusunun, tanıdıklarının da çocuklarını bu okula göndermeleri için teşvik ettiğini aktardı.

Kendisinin eve çok geç saatlerde geldiği için çocukların dersleriyle fazla ilgilenemediğini ve bu yüzden vicdanen rahatsız olduğunu fakat kolej öğretmenlerinin sabah saat 8'den akşam 17'ye kadar çocuklarıyla ve okuldaki diğer çocuklarla birebir ilgilendiğini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğini aktaran Selahattin Özgan, bu okulların sayısının daha da arttırılmasını ve çekinmeden çocuklarını bu kolejlere kaydettirmeleri gerektiğinin önemini vurguladı. Özgan, "Dünyanın dört bir yanında değişik alanlarda adından sıkça söz ettiren bu okullar dünyayı etkilemişken bizim ülkemizde hala kuşkuyla bakılmasını aklım mantığım almıyor." dedi.

Gece okul birincisi Alper Oktar'a hediye verilmesi ve pasta kesilmesiyle son buldu.