Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, tarafından bölge zabıta ekiplerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

İskenderun HATSU hizmet binasında düzenlenen programda Zabıta 3. Bölge Şube Müdürlüğü’ne bağlı personellere kurum içi çalışma standartları ve yönetmelikler hakkında bilgi verildi. Ayrıca bölgede görevli araç ve motorize ekiplerin tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu, ‘‘Hatay’ın her bölgesinde görev yapan arkadaşlarımız ile birlikte kent düzenini sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 3. bölgemizde bulunan 6 ilçede görev yapan arkadaşlarımızı da yerinde ziyaret ederek işleyişi beraber takip etmek istedik. Denetlerken huzuru sağlamanın her anlamda önemi büyüktür. Bölge halkına daha iyi hizmet vermek için gün içerisinde oluşan sorunları indirgemek adına toplantılar ve eğitimler düzenliyoruz. Bu anlamda bütün bölgelerimizde iyileştirme çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin ise “Hatay Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde halkımızın huzur ve güvenliği için 24 saat hizmet etmekteyiz. Belediyemizin sorumlu olduğu alanlarda bulunan herkesin kanun ve nizamlara uyarak işleyişi sorunsuz hale getirmek için mücadele ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bölge anlamında görev dağılımını açıklayan Keskin, İskenderun, Belen, Arsuz, Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerini kapsayan bölgede toplamda 93 zabıta personeli, 8 araç ve 4 motorize ekibin hizmet verdiğini kaydetti.