Zirve Üniversitesi, tercih döneminde aday öğrencileri ve ailelerini bilgilendirmek için tüm birimlerini alarma geçirdi. Üniversiteye gelen aday öğrenciler, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu öğretim üyelerinden üniversite hakkında bilgi alabilecek.



Kurulduğu günden bu yana tercih edilme oranını giderek arttıran ve Türkiye genelinde ilgi çekmeye devam eden Zirve Üniversitesi, yeni öğrencilerini bekliyor. Bünyesinde Emine-Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu'nu bulunduran üniversite, gelişmeye devam ediyor. Bu yıl Diş Hekimliği Fakültesi'ni de açan Zirve Üniversitesi'nde ayrıca Meslek Yüksekokulu'nda ameliyathane hizmetleri, fizyoterapi, uygulamalı İngilizce ve çevirmenlik bölümleri de eklendi.



1-14 Temmuz tarihleri arasında Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüs Yerleşkesi'ne gelen aday öğrenciler, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu öğretim üyelerinden üniversite hakkında bilgi alabilecek. Zirve Üniversitesi’nin tarihi, yerleşkeleri, burs, beslenme, barınma, spor, sağlık ve sosyal olanakları, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları gibi pek çok konuda bilgilendirilecek.



Ayrıca üniversiteyi ziyaret edemeyen adaylar için Zirve Üniversitesi call-center ve online-chat aday bilgi hattı oluşturdu. Adaylar internet ve telefon üzerinde Zirve Üniversitesi hakkında merak ettiği tüm konularda sınırsız bilgi alabilecek.