Zirve Üniversitesi'nin kuruluşunun 6'ncı yıl dönümü etkinlikleri çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Rektörlük Konferans Salonu'ndaki etkinliklere, Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu, Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, akademisyenler, mütevelli heyet üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı. Etkinlikler kapsamında 'Dünden Bugüne Zirve Üniversitesi' adlı filmin izlenmesinin ardından, müzik dinletisi ve kokteyl ile kutlamalar devam etti.

Zirve Üniversitesi'nin büyük bir aile olduğunu belirten Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Adnan Kısa, “ Her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Her şey bir hayalle başladı biz bu hayali gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu başta olmak üzere tüm Mütevelli Heyet Üyelerimize ve emeği geçen herkese bu hayali gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. 6 yıllık süreçte bir çok başarı elde ettik ve etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu da “Üniversitemiz, öğrenci odaklı eğitim anlayışı ile ülkemize ve bulunduğu coğrafyaya hizmet vermeye devam ediyor. Sahip olduğumuz teknolojik altyapı ve uluslararası tecrübeli akademik kadro ile başarı grafiğimiz günden güne yükseliyor. 75 farklı Ülkeden gelen uluslararası öğrencilerimiz ve Türkiye’nin dört bir yanından Zirve Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerimizle birlikte bir Dünya Üniversitesi olma hedefimizi bu kısa sürede yakaladığımızı görmek bizlere gurur veriyor. Ülkemizde eğitim ile ilgili yatırımlarımız hız kesmeden devam edecektir. İyi eğitilmiş, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, projeler üretebilen kaliteli insanlar yetiştirme misyonumuza her zaman sahip çıkacağız. ” diye konuştu.