Ziraat Mühendisleri Odası yönetiminden İkinci Başkan Mustafa Kırbaş, Yazman Mustafa Kulotu, Sayman İbrahim Gül, ve Yönetim Kurulundan Durdu Gürbak, Yasemin Keçecioğlu, Harun Ayman, Ali İhsan Atalay, Ali Arda Işıklar'ın eşlik ettiği ziyarette ilk olarak Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Kaygısız ziyaret edildi. Kendiside yakın zamanda seçilen Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları faaliyetlerden bahsetti ve : “Ziraat Mühendisleri Odası olarak Ziraat Fakültemizle her zamana bir sinerji oluşturarak çalışmak istiyoruz” dedi.

Dekan Kaygısız ise ziyaretten doyduğu menmuniyeti dile getirerek;  “Öncelikle bizler meşlektaşız ve aynı kulvarda ilerliyoruz, bu yolda sizin başarınız bizim başarımız demektir. Tabi ki her zaman yanınızdayız. Yeni görevinizde başarılar diliyor bu nazik ziyaretlerinden dolayı size ve yönetiminize teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Mustafa Küsek'i ziyaret eden ekip, ”˜Hayırlı olsun' deyip, başarı temennisinde bulunup bir süre sohbet etti. Dekan Yardımcısı Küsek ise ziyaret sonunda misafirlerini kapıya kadar uğurlayarak teşekkür etti.