AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, "Türkiye'yi eski karanlık günlerine geri döndürmek isteyen bazı güç odakları var" dedi.

Güvenç, Ekinözü ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosu açılışında yaptığı konuşmada, 30 mart yerel seçimlerinde, AK Parti'nin oy oranlarının artış göstereceğine inandıklarını belirtti.

AK Parti iktidarının güçsüzleştirip ülkeyi eski karanlık günlerine döndürmek isteyen bazı güç odakları olduğunu öne süren Güvenç, şunları kaydetti:

"Bunu gezi olaylarında ve 17 Aralık'ta sonrası yapılan operasyonlarda gördük. bütün bunların kimler tarafından organize edildiğini biliyor ve inanıyoruz ki, onlara en güzel cevabı milletimiz 30 Mart'ta önüne konulacak olan sandıkta verecektir. Türkiye'nin özellikle sağlık, yol, eğitim ve ekonomi alanlarındaki kalkınması tüm dünya tarafından konuşulan bir gerçek. 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ülkemiz her alanda ciddi yatırımlar ve kazanımlar elde etti"

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Erkoç, ise seçilmeleri durumunda, Ekinözü ilçesi sınırları içerisinde bulunan kaplıcaları turizm sektörüne kazandıracaklarını söyledi.

Ekinözü Belediye Başkan adayı Nursi Çeleğen de seçimleri rekor düzeyde bir oy oranı ile kazanacaklarını aktardı.

Konuşmaların ardından, seçim bürosunun açılışı yapıldı.