AK Parti Ekinözü Belediye Başkan adayı Nursi Çeleğen, iktidar desteğiyle Ekinözü ve köylerinin sorunlarını çözeceklerini belirtti.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Akpınar köyünü ziyaret eden Çeleğen, Ekinözü'nün kendisi için bir sevda olduğunu, halka hizmet etmek için bu yola çıktığını söyledi.

Ekinözü'nün Büyükşehir nimetlerinden da faydalanacağını dile getiren Çeleğen, "Her gün dua ediyorum. Ekinözü halkına hizmet etmeden benim canımı alma Allah'ım diye. Ekinözü'ne iktidar desteği ile büyük hizmetler yapacağız. Ekinözü'nü hak ettiği yere getireceğiz. Çok güzel çalışma ve projelerle ilçemizi cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.

Ekinözü merkez ve köylerinin birbirinden farkı olmadığını anlatan Çeleğen, her yere eşit şekilde hizmet götüreceklerini ifade etti.

Sosyal ve ekonomik projelerle insanlara en iyi şekilde hizmet edeceklerini dile getiren Çeleğen, "Hükümetin vereceği destekle ve milletvekillerimiz aracılığıyla Ekinözü'nün sorunlarını daha etkin biçimde çözeceğiz. Tabi öncelikle Ekinözü halkının bizlere destek vermesi gerekiyor" ifadesini kullandı.

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Kamil Ayrılmış ise mahalli idareler seçimlerinde Türkiye'nin AK Parti hükümetine mahalli idareler seçimlerinde destek olması gerektiğini ifade etti.