Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan, partisinin Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda kadınlarla bir araya geldi.

Aşağı İçmelerde Düğün Solunda Yaklaşık 650 kadınının katıldığı toplantıda konuşan Fatih Vicdan, Ekinözü Belediyesi'nin Kadın Dostu Belediyeler arasında yer alacağını ve Kadınlara Mutlaka belediyemizde İş verilecek diye  söyledi.

KADINLARIMIZ ÜRETİMDE SÖZ SAHİBİ OLMALI
Kadınların yaşamın her alanında olduğu gibi ekonomik kalkınma ve üretimde de söz sahibi olması gerektiğini hatırlatan Belediye Başkan Adayı  Fatih Vicdan bu anlamda her türlü desteği sağlayacağını söyledi.  Vicdan şöyle konuştu ' Bizim belediyecilik anlayışımızda. Bir belediyenin görevleri arasında istihdama katkı sağlamak en başta geliyor. Bizler üretimin ve istihdamın artması için çeşitli projeler yapıyoruz. Bu projelerimiz arasında kadınlarımızın el emeklerini, üretimlerini değerlendirecekleri alanlar ortaya çıkarma çabasındayız. Sizlerin az önce söylediği el emeği göz nuru eserlerinizi değerlendirmek bizler için onurdur. 

Belediye bünyesindeki kurslar ile paralel hareket etmenize imkan sağlayacağız. Bu bizim üzerimize düşen görev ve bu biz bu görevi yerine getirmek için Hizmette Talip Oldum Ben belediye başkanı olmayacağım belediye başkanı sizler olacaksınız. Rabbim bize nasip ederse inşallah verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz ve sizin emeklerinizi boşa çıkarmayacağız. Çünkü biz biliyoruz ki ailenin en temel yapı taşı kadınlarımızdır. Kadınlarımızın ekonomik özgürlüğünü kazanması son derece önemli dedi.

BELEDİYEDE KADIN MEMURLAR GÖRECEKSİNİZ
Belediye Başkan Fatih Vicdan Belediye'de artık Kadın Memurları Göreceksiniz Bu zaman kadar kadınlarımıza belediyede iş imkanları vermeyenlerin ayıbı dedi.

Çok sayıda kadının katıldığı toplantıda, CHP Belediye Başkan Adayı  Fatih Vicdan'a kadınlar sevgi gösterisinde bulundu. Salonu dolduran kadınlarla tek tek görüşen Fatih Vicdan, kadınlardan destek istedi.

Daha Sonra Kadınlar dışarıda halaylar çekip eğlendi.