Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajında; “Emekleriyle ve alın terleriyle Türkiye’nin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan çalışanlarımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Başkan Çeleğen “Emeğiyle hayatını kazanan ve alın terini ortaya koyarak üreten, ürettikleriyle ülkemizin iktisadi kalkınmasına büyük katkılar sağlayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik hayatımıza kattığı değerin bilincindeyiz. Ülkemizin ve çalışma hayatımızın vazgeçilmez unsurları; vatanımızın her köşesinde ve belediyemizde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bayramı olan “1 Mayıs’ın barış, dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın simgesi olarak kutlanmasını diliyorum.

Başkan Çeleğen Sözlerine şu şekilde sürdürdü “Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız çok özel günlerden birisi. Sevgili Peygamberimiz ‘İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz’ şeklinde buyurarak dinimizde de işçi ve emeğe ne kadar değer verildiği gösterilmiştir. Biz de bu önemli günde tüm çalışan emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Güzel Ekinözü’müzde temizlik hizmetinden yol yapımına, park çalışmalarından alt yapı Hizmetlerine kadar işçilerimizin emekleri büyüktür. Emekçilerimizin yaşamını idame ettirebilmesi ve sosyal barışımızın sağlanması için Ekinözü Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Bu düşüncelerle, Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs’ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, anlamına yakışır bir şekilde kardeşlik ve barış içinde geçmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum