Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesinde Dün Gece 21.55 Sularında Akkedaş Ekinözü Şubesinde Görevli 25 Yaşındaki Önder Coşkun Ekinözü Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Amirliği Binası Önüne Gelerek not bırakıp elindeki av tüfeği ile çene altından bir el ateş ederek canına kıymak istedi. 

Olay dün gece Ekinözü ilçesinde Belediye, Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü binalarının bulunduğu bahçede meydana geldi. Ekinözü İlçesinde Maarif Mahallesinde İkamet Eden ve Akkedaş Ekinözü İlçe İşletme Şefliğinde Elektik Arıza Bölümünde çalışan 25 yaşındaki Önder Coşkun önce bahçeye girdi ve bir not yazdı. Daha sonra bahçe dışına çıkan Önder Coşku elindeki av tüfeğiyle çene altından bir el ateş etti.

112 Acil Servis Tarafından   Ekinözü Devlet Hastanesinde İlk Müdahalesi Yapılan Genç İlk Önce Elbistan Devlet Hastanesine oradan KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde tedavi altına alınan Coşkun'un çenesi, ağz ve burnunun tamamen yok olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Coşkun'un bıraktığı notta "Borç Batağındayım,  dayanacak gücüm kalmadı,  tükendim. Ölümümden kimse sorumlu değil, sizin gözünüzün önünde ölüyorum" yazdığı öğrenildi.

HABER / İsmail BOZDOĞAN   Ekinözü Kahramanmaraş