AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:
Öğretmenlerimiz, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, medeniyetin, sevginin ve barışın öncüleri, önder ve örnek insanları olmuşlardır. En zor şartlarda dahi geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın eğitiminin yanı sıra Anadolu'nun en ücra köşesindeki insanlarımıza ulaşarak, fedakârlığın en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyerek, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayretini göstermişlerdir.
Öğretmenlik mesleği geleceğin mimarlarını yetiştiren kutsal bir görevdir. Siz öğretmenlerimizin büyüyen her fidanda, açılan her çiçekte kokunuz, geçmişte ve gelecekte iziniz vardır. Eğitimli insan ülkesine, milletine ve toplumuna hizmet etmek için birbiriyle yarışır. İlimde, bilimde gelişen ülke dünyada bir numara olur.
Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizi inşa eden, medeniyetlere yön veren, yarınlarımızı emanet ettiğimiz nesillerimize ışık taşıyan, kendinden vermeyi yaşama prensibi yapmış fedakârlık timsali öğretmenlerimizin hizmetlerinde üstün başarılar diler, öğretmenler gününü kutlarım.
HABER İsmail BOZDOĞAN