Cumhuriyet Halk Partisi Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdanı destekleme kararı alan Köylerden 100 Kişilik Gurup Yaklaşık 123 Araçlık Konvoy ile Birlikte  dün gece Seçim Bürosuna Geldiler.

Seçim Bürosu Önünde Yaklaşık 2 Bin kişilik Coşkulu kalabalık arasında Fatih Vicdan Yoğun sevgi Gösterileri ile Karşılandı.

Seçim Çalışmalarına 3 yıldır Aralıksız devam eden Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan destekler devam ediyor “ Dün Gece Seçim Bürosu önünde genç-yaşlı, kadın-erkek Yaklaşık 2 Bin Kişi seçim Bürosu önündeki ana caddeyi tamamen kapattı Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan Coşkulu kalaba seslenerek çok sayıda vatandaşımız bulunmaktadır. Partimize katılımların artarak devam etmesi Bizlere duyulan güvenin göstergesi olup her geçen gün Ekinözü İlçesinde iktidara bir adım daha yaklaştığımızın işaretidir. 30 Mart 2014 te iktidara geleceğimizi halkımızın bize vermekte olduğu destekten görüyoruz.”ben Sizlere teşekkür ediyorum fatih vicdan varsa sizlerde varsınız siz varsanız fatih vicdan'da var sizler olmadan bu gücü toplayamazdım sevgili hemşerilerimiz gücümü sizlerden alıyorum ben dedi.
 
Namus ve şeref sözü veriyorum her kese her kesime eşit hizmet götüreceğiz. Seçim satına girildi 30 Mart şimdiden hayırlı olsun" dedi. Belediye Başkanı ben olmayacağım belediye başkanı sizler olacaksınız arkadaş benim tek düşüncem var Ekinözü'nü çağdaş kentleşmiş evsizliği bitmiş işsizliği bitmiş göç vermeyen aksine göç alan  bir ilçe getireceğiz Tek Sorun Ekinözü değil Köylerimizde var Köylerimize bu zamana kadar hizmet götürmeyenler utansınlar köylerimizin sorunları çok oradaki vatandaşlarımız bu zaman boş laflarla kandırılmışlar ama hizmet yapmamış soruyorum şimdi ben sizlere nasıl oy diye kapılarına gidiyorsunuz o kardeşlerimin sorunlarını çözeceğiz biz  vardığımız köylerimizde yoğun sevgi gösteri ile karşılanıyoruz  Ben Hayatımda yapmayacağım hiçbir şeye söz vermedim yapacağım şeyleri söz veriyorum Ekinözü'nü Köylerimizle bütünleştireceğim.

Büyükşehirlerdeki Köylerden daha güzel yapacağız Yol  Sorunu, su, alt Yapı İşsizliği evsizliği bitmiş yapacağız  bizler bir başkaların ardından siyaset yapmıyoruz Biz Kendimize Güvenerek Halkın Karşısına çıkıp Yapacağımız projeleri anlatıyoruz sizlerde çıkın projelerinizi anlatın meydan İşte Ekinözü ve Köyleri burada Bu Birlikteliği kimse bozamazlar boz maya'da gücü yetemez  Göreceksiniz Büyük katılımlar Günlük Olacak  diyerek  sözlerine son verdi.

Bu sırada bir grup genç “ Ekinözü seninle gurur duyuyor,  Başkan Fatih eğilme bu gençlik seninle” şeklinde slogan attı.