Deniz tutkunlarının heyecanla beklediği Boatshow İzmir-3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı, 8–12 Nisan 2015 arasında, Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar kompleksi Fuar İzmir’de yelken açacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi evsahipliğindeki fuar, İZFAŞ tarafından düzenleniyor.

Birçok yeni modelin sergileneceği Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı, Fuar İzmir’in C holünde düzenlenecek. Tekne ve yat, motorlar ve güç sistemleri, aydınlatma ve donanımları, ısıtma, soğutma, havalandırma, elektronik cihaz donanımları, tekne iç dekorasyonu ve malzemeleri, tekne imalat ekipmanları, marinalar ve donanımları, su sporları ve ekipmanları, deniz giyim ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri, güvenlik ve alarm sistemleri, deniz turizminin sergileneceği Boatshow İzmir’de, sektörün önde gelen firmaları boy gösterecek. Tahsis çalışmalarının hızla devam ettiği fuar, etkinlikleriyle de göz dolduracak. Boatshow İzmir kapsamındaki panel, sergi ve yelken yarışları renk katacak. Fuar için yurtiçinin yanısıra yurtdışı tanıtımlara da devam ediliyor. Geçen ocak ayında Almanya’da düzenlenen Boot Dusseldorf Fuarı’nda tanıtıldı.

3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı İzmir Tekne İmalatçıları Derneği, Deniz Ticaret Odası, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR), Gemi Mühendisleri Odası, İzmir Ticaret Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından destekleniyor. Boatshow İzmir, profesyonel ve son müşteriye açık. Dört gün sürecek fuar çarşamba ve perşembeleri 10.00–19.00, cuma ve cumartesileri 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.