Ofis mobilyası üreticilerinden Çağın Ofis, başlattığı kampanya ile 500 TL ve üzeri alışverişlerde ürünleri müşterilerine ücretsiz olarak ulaştıracak.

44 yıl önce kurulan Çağın Ofis, İstanbul içi alışverişlerde nakliye ve montajı ücretsiz gerçekleştirecek. İstanbul dışı teslimatlarda ise profesyonel taşıma şirketleri çalışacak. Çağın Ofis yurtiçinde MASKO, Çağlayan, Maltepe'de yurtdışında da Bosna-Hersek, Türkmenistan ve Ukrayna'da toplam 5 bin metrekareye yakın sergileme alanıyla tasarım, proje ve üretim gerçekleştiriyor.

Bayileşme ve ihracat faaliyetlerinde son dönemde daha aktif sürece giren şirket, Ekim 2014'te Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleştirilen ORGATEC Fuarı'na katılmış ve yeni ürünlerini sergilemişti. Bu fuarların etkisi ile Almanya, Libya, Mısır, Suudi Arabistan, Fas, Irak, Azerbaycan, Gana ve Bosna-Hersek gibi ülkelere ihracat gerçekleştiren şirket, aktif yeni ürün geliştirme (Ar-Ge) faaliyetleriyle, ofis sektöründeki yeni konsept, malzeme ve uygulama metotlarında dünya çapında tanınmayı hedefliyor.

Şirket, ofis makam takımları, ofis oturma grupları, çalışma masaları, toplantı masaları, bankolar, sandalyeler, makam koltukları, çalışma koltukları, konferans koltukları, bekleme koltukları, aksesuarlar, sehpalar ve kuruma özel projeler çerçevesinde üretim yapıyor.