İSTANBUL (AA) -Abdi İbrahim, Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesiyle Altın Havan Ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklaya göre, Abdi İbrahim, 500 yıllık geçmişiyle tıp tarihinde önemli bir yere sahip olan Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi ile bu yıl 7. kez düzenlenen Altın Havan Ödüllerinde Sosyal Sorumluluk Ödülünün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Kurumsal İletişim Direktörü Elif Elkin, 105 yıldır dokundukları hayatları iyileştirmek için tutkuyla çalıştıklarını vurgulayarak, bu çalışmalar ödüllerle taçlandırıldığında, yeni toplumsal katkı projeleri için daha da heyecanlandıklarını, cesaretlendiklerini belirtti.

Elkin,hem tıp hem de Türkiye tarihi açısından çok büyük değere sahip olan 'Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesinin önemli ödüller almasının kendileri için gurur kaynağı olduğunun altını çizerek şunları kaydetti:

"Sektörün en değerli yayınlarından biri olan Eczacı Dergisinin düzenlediği Altın Havan Ödüllerinde bu sonucu almak bizim için çok kıymetli. Bunun yanında Dârüşşifa'nın UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesine alınması da bizler için ayrı bir mutluluk oldu."