Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından kan bağışının yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen “Bir Kan, Bir Fidan” kampanyası kapsamında Adana Sanayi Odası Meclis üyeleri kan bağışında bulundu.

Adana Sanayi Odası Meclis Toplantısı öncesinde üyelerin kan bağışında bulunacaklarını dile getiren ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, “Yatırım, üretim, ihracat ve istihdama katkıda bulunan sanayicilerimiz, kan bağışında bulunarak önemli bir sosyal sorumluluk görevini de yerine getirmenin sevincini yaşamaktadır.” dedi.

Sadece kan bağışlayarak değil kan bağışı evlerine de sponsor desteği verdiklerini dile getiren Kıvanç, Adana Sanayi Odası olarak Türk Kızılayı’nın yanında ve destekçisi olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise kan bağışı kampanyalarına Adanalıların katkısının takdire şayan olduğunu vurguladı. Sanayicilerin kan bağışında bulunmasının anlamlı olduğunu belirten Saygılı, “Ülkemizin ve ilimizin ekonomisi ve refahının yanı sıra ‘Bir Kan Bir Fidan’ kampanyamız kapsamında kan bağışında bulunmaları ve doğaya katkılarından dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyorum.” diye konuştu.

Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı tarafından kan bağışına verilen destekten dolayı Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç’a bir buket çiçek vererek teşekkür etti.