Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Olağan Mali Genel Kurulu, Park Zirve Tesisleri’nde yapıldı. Divan Başkanlığı’na Numan Tansuğ, divan üyeliklerine Süleyman Emen ve Aytaç Özelköse’nin seçildiği genel kurulda, 2014 yılı faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, denetleme raporu, tahmini bütçe okunarak kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, “ADSİAD, önemli görevler üstleniyor. Adana’nın sadece ekonomisinde değil kültür sanat ve spor alanında da etkinliğimizi sürdürüyoruz. Bu yıl 25. yılımız ve bu kapsamda önemli etkinlikler yapmak istiyoruz. Kentimize ivme kazandıracak tüm çalışmalarda ADSİAD’ın imzasının olmasını önemsiyoruz.” dedi.

ADSİAD’ın Adana’nın dinamiklerini harekete geçirebilecek, kenti hareketlendirebilecek, makro yatırımlar için kenti en iyi şekilde tanıtabilecek güce sahip olduğunu söyleyen Sönmez, “Daha yaşanabilir bir Adana oluşması için mücadele ediyoruz. Türkiye’nin birçok yerinde gerçekleştirdiğimiz toplantılarda Adana’nın önemi anlatılıyor. Çeyrek yüzyılı geride bırakan derneğimizi daha ileriye taşıyacağız.” diye konuştu.

Adanalılık ruhuna vurgu yapan ADSİAD’ın 'Adana’yı Seviyorum' projesinin geniş kesimlere ulaştırmaya devam edeceklerini dile getiren Sönmez, “Adana’da tüm kurumların birbiriyle diyalog halinde olması en büyük temennimiz. Kentin tam anlamıyla senkronize olduğu bir yapı oluşturmak istiyoruz. Yıl sonunda 25. yılımıza yakışır ‘ADSİAD Kuruluş Yıldönümü Balosu’ ile çalışmalarımızı taçlandırmak istiyoruz.” dedi.