Erkoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ü ziyaret ederek, kente kurulması planlanan 4 adet organize sanayi bölgeleriyle ilgili dosyayı teslim ettiklerini belirtti. 
     Hazırlanan projlerin Kahramanmaraş'ın ekonomisine 'hayat'' vereceğini dile getiren Erkoç şunları kaydetti: 
     ''Şehrimizin sanayisiyle ilgili taleplerini bakanımıza ilettik. Mevcut OSB'lerin durumuyla ilgili düşüncelerimizi dile getirdik. Şu anda kentimizde sanayi parseli arsa kalmadı. Yatırımcılarımızın çok büyük arsalara ihtiyacı var. Bilindiği üzere tarım arazilerinin sanayi alanına dönüştürülmesi zorlaştı. Dolayısıyla yeni teşvikle birlikte Kahramanmaraş olarak yeni OSB'lere ihtiyacımız var. Bu konuda bakanımızdan destek istedik.'' 
     Tomsuklu mevkisindeki alanın sanayi bölgesi olması için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Erkoç, Yeniköy civarında 5 bin dönümülük yeni bir alanın bulunduğunu ve söz konusu yerin OSB yapılması proje hazırlandığını ifade etti. 
     Erkoç, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün Kasım ayında Kahramanmaraş'a geleceğini ve kentte yapılacak sanayi bölge alanlarını yerinde inceleyeceğini bildirdi. 
     Bakan Ergün'ün OSB projelerine ilişkin çalışmalar hakkında bürokratlarına çalışmaları hızlandırması talimatını verdiğini belirten Erkoç, ''Bakanımız tüm taleplerimizi olumlu karşıladı. Olumlu not verdiği taleplerimizi Kasım ayında gelip yerinde görecek. Bakanımız kentte yatırım iklimi ve sanayici kültürünün olduğunu yakından takip ediyor. Bizler de omuz omuza vererek şehrimizi Türkiye'nin her alanda önde gelen marka illerinden biri olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz'' diye konuştu. 
     Kahramanmaraş Sanayi Sitesi'nin genişlemesiyle ilgili bir çalışmanın bulunduğunu dile getiren Erkoç, ''OSB konusunda geçmişte sıkıntılar çektik. Biz de organize sanayi noktasında geçmişin yanlışlarını düzeltiyoruz. İnşallah Islah Organize Sanayi Bölgesi'nin de hayata geçmesiyle güzel çalışmalar ortaya çıkacak. Yeni organize sanayilerle Kahramanmaraş bir atılım içerisine girecek''