Adalet Bakan Yardımcımız Sayın Veysi KAYNAK, Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Fatih Mehmet ERKOÇ, Milletvekillerimiz Sayın Mehmet SAĞLAM, Sayın Nevzat PAKDİL, Sayın Sıtkı GÜVENÇ, Sayın Yıldırım RAMAZANOĞLU, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Sayın Metin DOĞAN, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Sayın Hanefi MAHÇİÇEK, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Sayın Necati OKAY İl ve İlçe Teşkilat Başkanları ve Yöneticileri KMTSO' NUN ev sahipliğinde, Ak Parti Adaylarını tanıma ve Projelerini istişare toplantısı gerçekleştirdi.

KMTSO Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi, KMTSO Meclis Üyeleri, KMTSO Meslek Komitesi Üyeleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal KARAKÜÇÜK, 30 Martın önemini vurgulayarak, Seçim öncesinde siyasi partileri odamıza davet ederek projelerini dinliyoruz. Bu günde Ak Partiyi Meclisimizde misafir ediyoruz diyerek; Ak Partili Adaylara başarılar diliyorum dedi.

Meclis Oturumunu Yöneten Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve KMTSO Meclis Başkanı Hanefi ÖKSÜZ; Yerel Seçimlerin yaklaştığını hatırlatarak Türkiye ve Kahramanmaraş için 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi. 

Daha Sonra Kürsüye Gelen Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Fatih Mehmet ERKOÇ, Ak Parti olarak sanayiye ve sanayicimize büyük önem veriyoruz, yapacağımız bütün projeleri ve sorunları Sanayicimizle istişare ederek çözüm odaklı sonuca gideceğiz dedi.

Fatih Mehmet ERKOÇ, Projelerini tek tek sanayicilere anlatarak görüş alış verişinde bulundu. 30 marttan sonra  geleceğin Kahramanmaraş'ı için  sanayicisiyle, esnafıyla, çiftçisiyle hep birlikte Büyükşehir Olacağız" dedi.