Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından Alfemo, başşehir Kahire’de bulunan üç mağazasıyla bir yılda Mısır’ın da en önemli mobilya markalarından biri oldu. Pazar araştırmalarının sonuçlarına göre bölgede en çok beğenilen ve tercih edilen marka olan Alfemo, bu gelişmelere paralel olarak 2015 yılı sonuna kadar açılacak üç yeni mağaza için anlaşmalar imzaladı. Marka, 2015 yılı sonunda Mısır’da altı tane mağazayla faaliyet gösteriyor olacak.

Halihazırda Kahire’nin en önemli alışveriş merkezi olan City Stars'ta, Mohandessin bölgesinde, şehrin ana alışveriş bölgelerinden hem Kahirelilerin hem de turistlerin ziyaret ettikleri önemli bir destinasyon olan Nasr City’de bulunan mağazaları ile hizmet veren Alfemo, yıl sonuna kadar iki Alfemo Full Concept ve bir Kids&Teens mağazasını yine Kahire’de açacak. Kahire’de üç yeni mağazanın açılmasının ardından, İskenderiye ve Sharm El Sheikh şehirlerinde de mağaza açılması ile ilgili hazırlıklara başlayan Alfemo, Mısır’da toplam sekiz mağazayla hizmet verecek.

BİRİNCİ YILA ÖZEL GÖRKEMLİ KUTLAMA

Alfemo, City Stars alışveriş merkezinde 1800 metrekare alana sahip, içinde Alfemo Home Concept, Kids&Teens ve Sleep Center konsept markalarının tamamını bulunduran mağazanın birinci yılını görkemli bir etkinlikle kutladı. Konser ve çeşitli sahne gösterileri, havai fişek, ateş ve ışık gösterileriyle Mısırlılara unutulmaz bir gün yaşattı. Binlerce kişinin katıldığı kutlamalara Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, firmanın üst düzey yetkilileri, Mısır, Kıbrıs ve Irak bayileri de katıldı.