Mobilya pazarının güçlü oyuncularından Alfemo, 2015 yılında başladığı mağazalaşma atağını sürdürüyor. 20 yıllık tecrübesi ile sektöründe tasarım mobilyanın ve yeniliklerin öncüsü olmayı başaran Alfemo, yüzlerce ürünü aynı çatı altında buluşturan binlerce metrekarelik dev mağazaları ile yatırım atağını sürdürüyor. Türkiye’nin dört bir yanında açtığı konsept mağaza zincirini hızla genişleten marka, çeşitli şehirlerde bölgenin güçlü aileleriyle son üç ayda, 27 milyon TL yatırımla toplam 22 bin metrekare Alfemo Concept mağazası açtı. Böylece Yalova, Salihli, Malatya, Eskişehir, Bodrum, Ankara Etimesgut, Kuşadası, Trabzon ve Ankara Konya Yolu’nda Alfemo’nun yeni bayileri, teşhir mağazalarını hizmete açarak müşterilerini, “ulaşılabilir lüks mobilya” ile buluşturdu.

Alfemo’nun çocuk ve genç odası markası olan Kids&Teens de Türkiye genelindeki mağazalarına yenilerini ekledi. Çorlu, Kuşadası, Ankara Turan Güneş, İstanbul 500Evler ve Ankara Çay Yolu’nda,gençlere ve çocuklara rengarenk mobilyalar sunmaya başladı. Yılbaşında lansmanını yaptığı ve hem müşteri hem yatırımcı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Kids&Teens ile perakende mağazacılığına dünya standartlarında yeni bir soluk getiren Alfemo, bayileşmede 27 milyon TL’lik yatırımla mağazalaşmayı aynı hızla devam ettirmeyi hedefliyor. Farklı beğenilere hitap eden, özgün ve tasarım ürünü mobilya koleksiyonu ve Avrupa standartlarında mağazacılık konsepti ile Alfemo’nun, Türkiye’de ve dünyada 200’ü aşkın mağazası bulunuyor.

Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, “Alfemo markası olarak, yenilik ve yatırım odaklı yaklaşımımızı sürdürüyoruz. Yakın hedefimizde, yıl sonuna kadar gelen yoğun bayilik taleplerini akıllı ve hızlı bir şekilde değerlendirerek, mevcut mağaza sayımızı arttırma hedefimiz doğrultusunda kesintisiz ilerlemek var.” dedi.