Türkiye mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Lübnan’ın başşehri Beyrut’ta 6 katlı, 2 bin metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Alfemo, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da iki Alfemo ve iki Kids&Teens mağazası daha açacak. Türkiye mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, 2015 yılı başından itibaren yurtiçinde yakaladığı hızlı büyüme trendini, yurtdışında da devam ettiriyor. "Turquality" destekli Alfemo, Kuveyt mağazasının açılışını da çok kısa bir süre önce görkemli bir törenle yapmıştı.

Beyrut’un mobilya ticareti açısından kalbi olarak nitelendirilen Mkaless Caddesi'nde hizmete giren mağazanın açılışına Lübnan eski Başbakanı Najib Mikati, Meclis Başkanı Mouhamed Raed, Belediye Başkanı Fouad Flayfel, Savunma Bakanı Vali Nassif Kaloush, Ticaret Odası Başkanı Tawfik Daboussi ve dini liderlerle birlikte Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu ve şirketin üst düzey yöneticileri katıldı. Açılışta Türkiye’nin Lübnan Büyükelçisi İnan Özyıldız, Ticaret Müşaviri Emine Lekesiz ile Alfemo’nun Mısır ve Irak’taki partnerleri de yer aldı. Alfemo’nun Lübnan’daki partnerliğini, ülkenin en köklü mobilyacılarından Ferri ailesi yapıyor.

Alfemo Home Concept, Kids&Teens, Alfemo Sleep Center ile bir evin ve ailenin bütün mobilya ve dekorasyon ihtiyaçlarını karşılayabileceği dev mağazanın sahne, havai fişek ve ışık gösterileriyle son derece renkli geçen açılışına, halkın yanısıra ulusal ve yerel medya da büyük ilgi gösterdi.