CNR EXPO’da 4 Temmuz’da başlayan, onlarca kişi tarafından ziyaret edilen 'Bayram Alışveriş Günleri'nde son haftaya giriliyor. Fuarda 1 haftada 5 milyon liralık satış yapıldı.

Yeşilköy’e gelenler 5 liraya tişört, 10 liraya gömlek, 15 liraya ayakkabı satın alma imkanı buldu. Bayram Alışveriş Günleri ile ilgili bilgi veren CNR Holding Pazarlama Genel Müdürü Mustafa Tokatlı, organizasyonda son haftaya girildiğini söyledi. Tokatlı, "Vatandaşımıza yollarını CNR EXPO’ya düşürmelerini ve bayram alışverişi için ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyorum. Burada bayram alışverişi için ihtiyaç olan her şey var. Özellikle ebeveynler hallerinden çok memnular. Çocuklarının bayramlık kıyafetlerini 15 liradan başlayan fiyatlarla tamamlama fırsatı buluyorlar." dedi.

Tokatlı, yalnızca ziyaretçilerin değil aynı zamanda markaların da hallerinden memnun olduklarını, katılımcı firmalardan alınan bilgiye göre, fuarda 1 haftada yaklaşık 5 milyon liralık satış yapıldığını belirtti. Organizasyonda son haftaya girildiğini aktaran Mustafa Tokatlı, "Özellikle hafta sonu satışların tavan yapacağını düşünüyoruz. Bunu gözlemlemek gerçekten zor değil. Alana giren ziyaretçiler hemen telefonlarına sarılıyor. Buradaki indirimli satışları çevresine anlatıyor. Ziyaretçi yoğunluğuna en büyük etken de bu oldu. İlk haftasında yüzbinlerce kişi tarafından ziyaret edilen Bayram Alışveriş Günleri’nde, 1 milyon ziyaretçi hedefine kolayca ulaşacağımızı düşünüyorum. Her gün yenilenen ürünler nedeniyle tüketiciler her fırsat bulduklarında tekrar tekrar alanı ziyaret ediyorlar." şeklinde konuştu.

Fuarı ziyaret edenlere iftardan sonra da alışveriş imkanı sağlandığını belirten Tokatlı, 12.00-23.00 saatleri arasında fuarında açık olduğunu söyledi.