Ekonomist Dergisi ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde ve Turkcell ile Nurol GYO’nun desteğiyle düzenlenen “Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni”nin 12’incisi 22 Şubat Pazartesi günü The Ritz-Carlton’da gerçekleşti.
Törende, ‘En Büyük 5 Şirket’, ‘İhracatını En Çok Artıran 5 Şirket’, ‘İstihdamını En Çok Artıran 5 Şirket’ ‘Cirosunu En Çok Artıran 5 Şirket’, ‘Karını En Çok Artıran 5 Şirket’ ve ‘Anadolu 500'e En Fazla Şirket Gönderen Gruplar’ olmak üzere 6 kategoride toplam 29 firma ödül aldı. Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni’nde Kipaş Holding ‘Anadolu 500’e En Fazla Şirket Gönderen Gruplar’ ve ‘İhracatını En Çok Artıran 5 Şirket’ kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

Anadolu 500’e En Fazla Şirket Gönderen Gruplar’ kategorisinde ki ödülleri, Kipaş Holding adına Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Öksüz Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan’dan alırken, Kipaş Holding Yönetim Kurulu üyesi Halit Gümüşer ise ödülünü Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı’dan aldı.