Ofton İnşaat’ın konut projelerinden Elysium Elit Koşuyolu’nda dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 300 dolardan başlıyor.

Anadolu Yakası’nda olan, 10 dönüm arazisi bulunan projenin 2016’nın dördüncü çeyreğinde tamamlanacağı ifade ediliyor.

Elysium Elit Koşuyolu’nun tanıtım toplantısı Ofton İnşaat’ın ortakları İsmail Hakkı Altun ve Yusuf Şimşek’in katılımı ile Shangri – La Hotel’de yapıldı.


Toplantıda İsmail Hakkı Altun, 2003’te sektöre girip 18 projeyi devreye aldıklarını vurguladı.


2014’ü yorumlayan ve yeni projelere değinen Altun, şöyle devam etti:

“Geçen sene satışa sunduğumuz Elysium Art Şişli, 2015’in hemen başında ön talep toplamaya başladığımız Elysium Elit Koşuyolu ile Dolapdere’de inşa edeceğimiz konut ve dükkanlar ihtiva eden projemiz ve tatil mekânı Bodrum’da yer alacak konut projemiz var. Ayrıca turizm grubumuz ile Taksim’de bulunan otelimiz, yeni bir marka ile hayat buluacak. Bunun yanı sıra Kasımpaşa’da 2 – 3 ay içinde hizmete açacağımız otel projemiz ile Merter’de 70 milyon dolar yatırımla inşa ettiğimiz bir diğer otel projemizin detaylarını paylaşmayı hedefliyoruz. Geçen sene Ofton İnşaat olarak 100 milyon lira satış geliri elde etik. Bu sene konut sektöründe 500 milyon lira, turizm sektöründe de 25 milyon dolar satış geliri hedefliyoruz. Yeni adım atacağımız perakende sektöründe ise 5 milyon Euro yatırım yapacağız. Böylelikle 2015’te 570 milyon lira, 2016’da da 470 milyon lira olmak kaydı ile gelecek iki senede 1 milyar lirayı aşan satış geliri hedefliyoruz.”

Yusuf Şimşek de Elysium Elit Koşuyolu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şimşek, şunları ifade etti:

“Projemiz, toplam 10 dönüm arazide biri konut ve diğeri de rezidanslardan teşekkül eden iki ayrı blok ile dünyaca ünlü markaların hizmet vereceği açık hava alışveriş merkezinden oluşacak. Konutların bulunduğu ve geniş ailelerin oturmasına imkân tanıyacak olan A Blok’ta, 3,5+1 ve 4,5+1 tipte toplam 54 dairenin yer aldığı 14 kat bulunacak. Dairelerin yaşam alanlarının 197,69 – 253,99 metrekare olduğu A Blok’un son iki katında iki adet dubleks daire yer alacak ve bu dairelerin genişliği 433,26 metrekare olacak. Bu daireler, 120 metrekarelik teras ve kat bahçesi ayrıcalığını elde edecek. Rezidansların yer aldığı ve 6 kattan oluşan B Blok’ta ise homeofis yetkilendirmesi de bulunan 1+1 ve 2+1 konseptte 66,68 – 106,22 metrekare aralığında toplam 32 daire bulunacak. B Blok’ta ise alanları 182,45 – 187,77 metrekare aralığında değişen teraslı iki dubleks daire yer alacak. İnanıyoruz ki projemiz, İstanbul’un en nezih semtlerinden biri olan Koşuyolu’na hem değer katacak hem de bölgeyi yeni bir çekim merkezi haline getirecek.”

Elysium Elit Koşuyolu, Boğaziçi Köprüsü’ne 5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 kilometre, deniz otobüslerine 3 kilometre ve Marmaray ile Metro’ya yakın olmasının yanı sıra Bağdat Caddesi’nin yanı başında konumlanıyor.