İş dünyasının saygın yayın organlarından Ekonomist Dergisi'nin daha önce üç kez gerçekleştirdiği “Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırması yenilendi. Araştırma kapsam bakımında Anadolu'da yer alan tüm gelişen ve büyüyen şirketleri kapsamıştır.

Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı araştırmasında, KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz 24.  sıradan listeye girdi. Ekonomist Dergisi bu bağlamda araştırmasında Anadolu ”˜da gün geçtikçe parlayan ve gelişen sanayinin en etkin yüzlerini belirlemiştir. Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz ayrıca Capital Dergisinin “Türkiye'nin Gönlü En Zengin 50 İş İnsanı” sıralamasında 22. Sırada yer aldı.

Anadolu'nun sanayide ve iş dünyasında dinamik ve etkin yapısı gün geçtikçe tüm Türkiye'ye ve dünyaya örnek olmaya devam ediyor. Gelişen ve büyüyen global ekonomilerin çalkantılı ve karmaşık yapısına karşın Anadolu insanınazme, çalışkanlığa ve işbirliğine getirdiği örnek Anadolu insanı yaklaşımı her zaman övgüyü layık olmuştur. Bu bilinçle tüm dünyanın gözü bu noktada olduğundan ekonomi piyasasının nabzını hem yerel hemde global ölçekte tutan ve büyük bir traja sahip olan Ekonomist dergisi, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz'ün de 24. Sırada yer aldığı bir büyük araştırmaya daha imza atmış oldu.