Andırın Belediyesini Ziyaret ederek çalışmalar hakkında Başkan Baki Tezcanla fikir alışverişinde bulunan, İnşaat yetkilisi Orhan Cacim Kadirli Andırın Karayolu yapımı hakkında bilgiler verdi. Kadirli Andırın arasında yapılan yolun Kadirli kesiş arasındaki kısmının alt yapısı %90 oranında tamamlanmış durumda. İklim şartları göz önüne alındığında Kışın Andırın tarafı yani Kastal mevkiinde çalışmaların başladığını belirtti.
 
"Hava şartlarının iyi gitmesinden dolayı sizlerinde görmüş olduğu üzere yolun Kadirli ayağında yol yapımı devam ediyor. Andırın kısmında ise yağışların başlamasıyla 1 Ocak'tan itibaren Yeşilova Kastal arasındaki 7 Km lik alanda çalışmalarımızı başlattık. Şu ana kadar bu alanda 2 Km'lik bölümün alt yapı çalışması tamamladık. Yaptığımız çalışmalarda bize her türlü destek olan Andırın Kaymakamı Alper Çifçi, Kadirli Kayamakmı Necip Çakmak Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Kadirli Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan, Andırın ve Kadirlide faaliyetlerini sürdüren STK'lara Teşekkür ediyorum." dedi.
 
Kadirli Andırın Göksun yolunun en büyük takipçisi olan Andırın Havadis Gazetesi, Kadirli Andırın Gelişim Platformu Derneği ve Andırın Çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma Derneğinden yapılan açıklama da ise şunlar ifade edildi.
 
"Andırın'da ve Kadirli'de yaşayan bireyler olarak ilçemizin ekonomik ve sosyal gelişimi, yüksek standartlarda yolların yapılması ile mümkün olacaktır. Doğa ve kültür turizminin gelişmesi, üretilen zirai ve hayvansal ürünlerin pazarlanması bu sayede olacaktır. Biz Sivil Toplum Kuruluşları olarak ilçemizin hep bir adım ileri gitmesi için çabalıyoruz. Bu Konuda ilçe siyasetçilerine ve Kahramanmaraş Milletvekillerine büyük görevler düşüyor. " dediler.